کد خبر: ۶۲۴۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 17
شفاآنلاین :اجتماعی >سلامت >زنان وخانواده >معاون قضایی در امور شعب دیوان عدالت اداری درباره تأثیر ایجاد رویه توسط هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در رسیدگی به پرونده‌های مرخصی زایمان توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش شفاآنلاین ،حجت الإسلام والمسلمین موسی قربانی،‌ در این‌باره، ‌افزود: با توجه به رأی صادر شده از سو‌ی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر ایجاد رویه، از این به بعد در رسیدگی به پرونده‌های مرخصی زایمان بدون ابلاغ به دستگاه مربوطه و تشریفات رأی صادر می‌شود.

وی با اشاره به الزامی شدن اعطای مرخصی 9 ماهه زایمان در نتیجه مصوبه ماه‌های پایانی دولت قبل، گفت: در این رابطه در دیوان عدالت اداری تعارضی در رسیدگی‌ها وجود نداشت بلکه همه شعب دیوان شکایات را وارد می‌دانستند و چیزی هم که اکنون اتفاق افتاده "ایجاد رویه" است.

قربانی تصریح کرد: طبق ماده 90 قانون دیوان عدالت اداری اگر 5 رأی مشابه در بیش از دو شعبه صادر شود، موضوع در هیأت عمومی دیوان عدالت اداری طرح می‌شود. اگر هیأت عمومی این آرا را صحیح تشخیص داد، از آن به بعد در رابطه با موضوعات مشابه بدون تبادل لوایح و به صرف ارائه دادخواست، رأی به ورود شکایت صادر می‌شود.

معاون قضایی در امور شعب دیوان عدالت اداری، گفت: البته در این زمینه آرای زیادی صادر شده است، ولی طبق قانون، صدور 5 رأی مشابه برای طرح موضوع در هیأت عمومی دیوان عدالت اداری کافی است.

قربانی گفت: رویه این است که پس از طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری، دادخواست به اداره طرف شکایت فرستاده می‌شود ولی با ایجاد رویه، دیگر این کار انجام نمی‌شود.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: