کد خبر: ۶۱۶۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 10
شفا آنلاين:تغذیه>دانستنی ها-یک مطالعه جدید نشان می دهد که پوست دانه قهوه که معمولا آن را دور می ریزند مملو از آنتی اکسیدان و فیبر است.

به گزارش شفا آنلاين،از پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا متوجه شدند که سطح آنتی اکسیدان در پوست قهوه ای و نقره ای دانه قهوه به ویژه بالاست.


پوست نقره ای قهوه یکی از لایه های محافظ دانه قهوه است که در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته می شود.این درحالی است که معمولا این بخش از دانه قهوه روانه زباله می شود.

محققان دانشگاه گرانادا در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقره ای و قهوه ای قهوه مملو از فیبر و فنول است که خواص آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبیال آن 500 برابر بیشتر از ویتامین C است.

این بخش از دانه قهوه همچنین حاوی سطوح بالایی ملانویدین (melanoidins) است که در هنگام رویه بود دادن تولید می شود و به قهوه رنگ قهوه ای می دهد.

این در حالی است که خواص بیولوژیکی ملانویدین ها به دلیل طیف وسیعی از کاربردهای عملی، مانند جلوگیری از رشد پاتوژن های مضر در محصولات غذایی، مهار می شود.

محققان امیدوارند که فعالیت آنها به تولید کنندگان مواد غذایی کمک کند تا روشی برای استفاده از محصولات جانبی قهوه پیدا کنند.

این تحقیق در مجله Food Science and Technology منتشر شده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: