کد خبر: ۶۱۰۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 11
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران در گفتگو با شفا آنلاین:
شفا آنلاین- رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران گفت: تولید محصولات ارگانیک در کشور ما شروع شده اما درحال حاضرهزینه های بسیار بالایی دارد.

دکتر مجیدحاجی فرجی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین اظهار کرد: در حقیقت محصولات ارگانیک کنترل، نظارت و تعریفی دارد که باید شامل معنای واقعی محصولات ارگانیک باشد.

وی ادامه داد:شاید تعداد محصولات ارگانیک تولید شده مان که براساس تعاریف جهانی مورد تأیید قرار گرفته انگشت شمار باشد که البته امیدواریم گسترش یابد.ضمن اینکه امیدواریم صنعت و تولید کنندگان ما در بخش جهاد کشاورزی و دولت کمک و یاری کنند تا به مرور زمان دراین راستا نیزپیشرفت نمائیم.

وی افزود: تا زمانی که ما توانایی مصرف محصولات ارگانیک را از لحاظ اقتصادی و تولیدی نداریم پس با توجه به توصیه های تغذیه ای و ایمنی باید درزمینه بهبود کیفیت وسلامت مواد غذایی همچنان کار کنیم.

‫تغذیه‬‎ ile ilgili görsel sonucu

حاجی فرجی در پاسخ به این که وزارت بهداشت برنامه ای برای مصرف بیشتر محصولات ارگانیک نسبت به محصولات غیر ارگانیک دارد یا نه؟ توضیح داد: به طور قطع یکی از برنامه ها این است اما در حال حاضر در اولویت نیست. بلکه اولویت ایمنی محصولات موجود و خام کشاورزی دامی است که باید تحت کنترل بیشتری قرار گیرد . شعار امسال ما هم باید این باشد که آلاینده ها را از محصولات غذایی و فرآورده های خام دور کنیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: