شفا آنلاين:تغذیه>ایمنی غذایی-خوردن میگو به لحاظ وجود اسیدهای چرب برای سلامت بدن بسیار مفید است اما در خوردن آن باید نکات بسیار مهمی را مورد توجه قرار داد تا دچار احیاناً بیماریهای خطرناک نشد.
به گزارش شفا آنلاين، با بررسیهای صورت گرفته توسط کارشناسان در ایالات متحده بیش از 60 درصد میگوهای بستهبندی شده و وارداتی از آسیای جنوبشرقی دارای طیف وسیعی از عوامل بیماریزا مانند باکتری E.Coli، MRSA مقاوم به درمان در برابر آنتی بیوتیک، سالمونلا و سایر بیماریهای مرگبار بودهاند.
گفتنی است؛ کارشناسان اعتقاد دارند آلودگی آبهای اقیانوسی بویژه سبب آلودگی شدید میگوهای وحشی و پرورش در دنیا و حامل شدن انواع بیماریزا درآنها شده است.
کارشناسان توصیه میکنند، افراد در صورت تمایل برای مصرف میگو حتماً نوع رگ زده آن را مصرف کنند که مدفوع میگو در آن جمعآوری شده است، زیرا اکثر عوامل بیماریزا در این قسمت از بدن میگو جمع میشود.
کارشناسان با بررسی مدفوع میگوها مواردی مانند مواد شیمیایی و سمی در آنها شناسایی کردهاند.
کارشناسان آبهای اقیانوس هند و اقیانوس آرام را بسیار آلوده به لحاظ وجود مواد شیمیایی و اثر گذاری بر گونههای آبزیشناسی کردهاند.