کد خبر: ۶۰۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 05
شفاآنلاین:تغذیه>تنقلات>دبیر کمیته علمی غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: بهترین اتفاق در مصرف تنقلات آنهایی هستند که مغزشان خام است.
به گزارش شفا آنلاین،عاطفه فولادی اظهار داشت: از نظر تغذیه ای مغزهای پخته یا به اصطلاح بو داده شده به دلیل میزان بالای فلفل، نمک و انواع طعم دهنده هایی که به آن می افزایند خواص خود را از دست می دهند.

وی افزود: از آنجایی که این مغزها به دلیل وجود ویتامین، املاح، روغن و چربی های مفیدشان ارزش غذایی می یابند نمک زیاد می تواند خواص آنها را از بین برده یا به حداقل برساند.

فولادی مقدم تصریح کرد: مضرات مصرف نمک زیاد، مثل روز بر همگان روشن است لذا اگر فردی مستعد بیماری باشد ممکن است به مصرف نمک زیاد به انواع بیماری های قلبی، عروقی و فشارخون و انواع دیگر از این دسته مشکلات مبتلا شود.

مهر

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: