کد خبر: ۶۰۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 05
شفاآنلاین_تغذیه>سلامت>نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.

به گزارش شفاآنلاین،تحقیقیقات  پزشکی نشان داد غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :

1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.

2-چغندر به سبب آنکه نیترات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.

3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.

 

5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.

6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.

قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

 

 قدس آنلاین

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: