به گزارش شفا آنلاين، اثر حفاظتي مصرف گوجه فرنگي (بهويژه بهصورت پخته و رب گوجه فرنگي) در جلوگيري از سرطان پروستات به اثبات رسيده است. شانس بروز سرطان پروستات با گذشت سن افزايش مييابد و ممكن است به علت تغييرات هورموني حاصل از نظير كاهش مقدار آندرسترون يا افزايش مقادير سرمي استروژن و استراديول باشد. تماس با عوامل شغلي و محيطي شانس بروز سرطان را بيشتر ميكند، شغلهايي كه شانس بروز سرطان را بيشتر ميكنند شامل كارگراني كه با كودها، بافتنيها و لاستيك سر و كار دارند، تماس با باتريهاي حاوي كادميوم است. بهنظر ميرسد عوامل ژنتيكي (سياه پوستان آمريكا بيشتر مبتلا ميشوند)، بهويژه در خانوادههايي كه تشخيص سرطان در آنها، در سن پايينتر از 60 سالگي بوده است، در پيشرفت سرطان پروستات نقش داشته باشد.