شفا آنلاین: به گفته نشریه cancer مصرف روزانه قارچ خطر ابتلا به سرطان را تا ۶۴ درصد کاهش می دهد . فواید این ماده غذایی به همراه مصرف چای سبز بیشتر می شود .
به گزارش شفا آنلاین،قارچ ماده غذایی دوست داشتنی وبی نظیری است وفواید بسیاد زیادی دارد . مصرف روزانه قارچ بنابه دلایل زیر برای سلامتی مفید است :
قارچ پورتوبلو (نوع قهوه ای قارچ) سرشار از مواد مغذی است ،پاک کننده عروق وخطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد .
دانشگاه الینویز نیز در یکی از تحقیقات خود این مورد را تصدیق کرده است .
دانشمندان در مطالعات خود به این نتیجه رسیده اند که مصرف روزانه قارچ خطر
ابتلا به بیماری آلزایمر را تا ۷۰ درصد کاهش می دهد . قارچ سرشار از فیبر
رژیمی است که نقش مهمی در سلامتی قلب بازی می کند . اگر بیماری قلبی دارید
به خوردن قارچ رو بیاورید .تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از همان فواید قارچ
است که باعث ارتقاوتنظیم رادیکالهای آزاد می شود که به کبد آسیب می رسانند .
اگر هر روز قارچ بخورید خطر ابتلا به بیماری سرطان تا ۶۴ درصد کاهش می
یابد . تاُثیر شگفت انگیز قارچ زمانی بیشتر می شود که آن را به همراه یک
فنجان چای سبز میل کنید .