شفا آنلاین:دانشمندان دریافتند کاهش زمان خوردن غذا به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان در افراد مستعد کمک خواهد کرد.
به گزارش شفا آنلاین،سرپرست
آمریکایی این تحقیق کاترین مارنیک اظهار کرد: تنها با کاهش زمان خوردن در
طی شب به راحتی میتوان به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان مستعد کمک
کرد. این روش غذایی بسیار ساده است و تاثیر زیادی بر سلامت عمومی بدون
نیاز به رژیم غذایی پیچیده خواهد داشت.
بر اساس این تحقیق، زنان شرکت کننده پنج مرتبه در روز غذا میخوردند و
در طی شب 12 ساعت چیزی نمیخوردند که این موضوع مشخص میکند میزان کالری
کمتری در روز دریافت کردند و از ساعت 10 شب به بعد این میزان بازهم کاهش
یافت.
سرانجام محققان دریافتند زنانی که مدت زمان بیشتری گرسنگی و تشنگی
را در طی شب تحمل کردند غلظت گلوکز خون آنان به طور چشمگیری کنترل شد.
اطلاعات نشان داد هر سه ساعت نخوردن و آشامیدن در طی شب موجب کاهش چهار
درصدی میزان گلوکز بعد از صرف شام خواهد شد.
روت پترسون دستیار این تحقیق اظهار کرد: رژیم غذایی توصیه شده برای
پیشگیری از سرطان معمولا به محدود کردن مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف
غذاهای گیاهی تاکید دارد، اما نتایج این تحقیق بیانگر نقش مهم ساعات غذایی
بر سلامت بدن و پیشگیری از سرطان است.
نتایج این تحقیق در نشریه اپیدمیولوژی سرطان، نشانهها و پیشگیری منتشر شده است.