شفا آنلاین:نمک و سدیم موجود در موادغذایی عامل مهم ایجاد فشار خون است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر نیستانی متخصص تغذیه گفت:
دو نکته اساسی در این رابطه وجود دارد و از جمله راهکارهای اصلی کنترل
فشار خون و توصیههایی که در سطح جهانی میشود، تمرکز بر روی کاهش دریافت
نمک است.
وی بیان کرد: مطالعات مختلف نشان داده،
ازجمله عوامل دخیل در فشارخون میزان نمک دریافتی یا در واقع همان سدیم
دریافتی است زیرا بعضی از مواد غذایی ممکن است از نظر سیستم غنی باشد مانند
انواع شیرینیجات، کیکها و بیسکوییتهای طبخ شده به علت اضافه شدن baking
poder ، مقادیر زیادی سدیم شامل میشوند.
وی
خاطر نشان کرد: سدیم دریافتی از جمله عوامل موثر در فشارخون است؛ مواد
غذایی که معمولا به طور صنعتی تهیه میگردد، مانند مواد غذایی کنسرو شده و
مواد غذایی فرآوری شده ممکن است مقدار نمک زیادی داشته باشند که البته
صنایع در جهت کاهش میزان سدیم مواد غذایی قدم برداشتهاند.
وی
در پایان گفت: بعضی از مواد غذایی به ناچار میزان نمک چشمگیری دارند،
بنابراین باید سعی کنیم از غذاهای fast food به دلیل عدم آگاهی از میزان
نمک و سدیم آنها، کمتر استفاده کنیم.