شفا آنلاين:ظب سنتی>تغذیه-مصرف خوراکی های لطیف مثل گوشت پرندگان و تخم مرغ آبپز عسلی و نوشیدن شربتهای خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در فصل بهار توصیه میشود.
به گزارش شفا آنلاين،غلامرضا کرد افشاری میگوید: غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید میکنند،
اغلب طبع گرم دارند و مصرف غذاهایی با طبع گرم در فصل بهار مناسب نیست. در
فصل بهار باید غذاهای غلیظ و با طبع سرد مصرف شود، تا هیجان و رقت اخلاط و
مواد را تعدیل کند.
این متخصص طب سنتی میگوید: گرسنگی باعث تحریک بیشتر
اخلاط میشود، پس کم کردن مقدار غذا نیز در بهار صحیح نیست.
بنابراین باید
مواد غذایی همچون میوهها و سبزیجات که حجم زیادی دارند اما کالری آنها کم
است استفاده شود. کردافشاری در خاتمه میگوید: در واقع با مصرف مواد غذایی
پرحجم مانند گوشت پرندگان، تخم مرغ آبپز عسلی، شربتها و فیبرها که دارای
کالری کمی هستند، باید دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم کرد.