کد خبر: ۵۹۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015April 23
شفا آنلاين:ظب سنتی>تغذیه-مصرف خوراکی های لطیف مثل گوشت پرندگان و تخم مرغ آب‌پز عسلی و نوشیدن شربت‌های خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در فصل بهار توصیه می‌شود.

به گزارش شفا آنلاين،غلامرضا کرد افشاری می‌گوید: غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید می‌کنند، اغلب طبع گرم دارند و مصرف غذاهایی با طبع گرم در فصل بهار مناسب نیست. در فصل بهار باید غذاهای غلیظ و با طبع سرد مصرف شود، تا هیجان و رقت اخلاط و مواد را تعدیل کند.


این متخصص طب سنتی می‌گوید: گرسنگی باعث تحریک بیشتر اخلاط می‌شود، پس کم کردن مقدار غذا نیز در بهار صحیح نیست.

 بنابراین باید مواد غذایی همچون میوه‌ها و سبزیجات که حجم زیادی دارند اما کالری آنها کم است استفاده شود. کردافشاری در خاتمه می‌گوید: در واقع با مصرف مواد غذایی پرحجم مانند گوشت پرندگان، تخم مرغ آب‌پز عسلی، شربت‌ها و فیبر‌ها که دارای کالری کمی هستند، باید دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم کرد.




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: