کد خبر: ۵۹۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015April 22
شفا آنلاين:سلامت>اغذیه>دانستنی ها- خیلی‌ها برای آشپزی از روغن زیتون استفاده می‌کنند، اما چه چیزی می‌تواند جای آن را بگیرد؟

به گزارش شفا آنلاين، به نقل از سایت «دیلی میل»، چربی اشباع شده روغن کلزا در مقایسه با روغن زیتون (3/14 درصد) 6 درصد است؛ هم‌چنین اسیدهای چرب امگا 3 در آن 10 برابر بیش‌تر و ویتامین E هم در آن 50 درصد بیش‌تر است.



روغن کلزا یکی از سالم‌ترین روغن‌ها است اما نگرانی موجود درباره‌اش این است که موقع داغ شدن، زود شروع به دود کردن می‌کند. این اتفاق وقتی می‌افتد که اسیدهای چرب موجود در روغن اکسیده می‌شوند و رادیکال‌های آزاد خطرناک درست می‌کنند. روغن کلزا خیلی بخار می‌کند، بنابراین از آن برای سرخ کردن یا کباب کردن استفاده کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: