به گفته وی افرادی که صورتشان زیاد جوش میزند بهتر است که از مصرف غذاهای کارخانهای, غذاهای آماده, غذاهای کنسروی, تنقلات بی ارزش مانند چیپس و پفک پرهیز کنند.
این متخصص طب سنتی افزود: در طب سنتی درمان بیماریها اگر به وسیله غذا و تحلیل مقدار غذا باشد بسیار موثرتر است همچنین افراد باید بدانند که غذای شما دوای شماست. رعایت رژم غذایی استاندار از دیدگاه طب سنتی خود به درمان بسیاری از بیماریها کمک میکند.
اگر به این شیوه غذا مصرف کنند در طی مدتی جوشهای صورتشان از بین رفته همچنین چهره زیبا و روشن تری خواهند داشت.
رژیم غذایی درمان جوش
-مصرف ماءالشعیر طبی صبح ناشتا به مدت 2 هفته به این ترتیب که یک لیوان جو درسته و پوست کنده را با 15 لیوان آب روی شعله ملایم بجوشانند تا زمانی که جوها کاملاً بشکفند و مرتب کف روی آب را جدا کنند. در آخر آب آن را صاف کنند و یک لیوان آن را با کمی شکر یا عسل و با شکم خالی مصرف کنند و تا دو سه ساعت بعد از آن چیزی مصرف نکنند.
-مصرف نخود آب به مدت 2 هفته به این ترتیب که یک لیوان نخود را 24 ساعت خیس کرده و در طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنند سپس نخود خیس کرده را با آب همراه با یک پیاز متوسط و دارچین بگذارند کاملا بپزد البته میتوان گوشت نیر به این غذا اضافه شود.
-نخودآب غذای بسیار مقوی است که بدن را از اخلاط غلیظ پاکسازی میکند همچنین نخود از نظر ارزش غذایی با جنسینگ برابری میکند همچنین برای کسانی که قصد باردار شدن دارند غذای بسیار مفید است که همه اعضا بدن را تقویت میکند.
-در این مدت افراد بهتر است که از مصرف غذاهای چرب, سرخ کرده پرهیز کنند همچنین غذاهایی مانند زرشک پلو, هویج پلو, خورشت آلو اسفناج, خورشت ریواس,بورانی اسفناج, چلو سماق مصرف کنند البته باید بدانند که این غذاها را باید برنجش را آبکش کنند و همراه با غذا آب مصرف نکنند و با غذای خود نیز سالاد یا ماست نخورند, غذای خود را به خوبی بجوند حداقل 30 بار.
تسنیم