به گزارش شفا آنلاين،هويج مقدار بالايي فيبرهاي غذايي دارد كه به جلوگيري از سخت شدن
ديواره عروق، تنظيم عملكرد روده ها و كاهش كلسترول كمك مي كند. هويج را
بايد منبع غني ويتامين هاي A, B6, K, B1, B2, B3, C, E دانست كه البته در
آب هويج نيز وجود دارند.
اسفناج
اسفناج به دليل دارابودن خواص متعدد بر
سلامتي جز بهترين خوراكي ها قرار دارد. گرچه مقدار بالاي آهن آن براي همه
شناخته شده است اما منبع غني از ويتامين ها و مواد معدني نيز محسوب مي شود.
مصرف منظم آن تاثير مثبتي خطر سرطان هاي ريه و مري دارد. اين سبزي خوشمزه
آنتي اكسيدان هاي بالايي دارد كه خواص ضدالتهابي در برابر برخي سرطان ها
دارد. اسيد فوليك موجود در اسفناج به تشكيل اسيدهاي آمينه كمك مي كند كه
بازسازي گلبول هاي قرمز و جريان خون مطلوب در بافت ها را در پي دارد.
اسفناج پخته ارجحيت دارد زيرا از نظر ويتامين ها، مواد معدني و آنتي
اكسيدان هاي محافظ در برابر استحاله شبكيه غني تر است.
تربچه
تربچه يكي از مفيدترين سبزيجات براي سلامتي
است كه سرشار از آنتي اكسيدان هاست و از بدن در برابر راديكال هاي آزاد
عامل برخي ناراحتي هاي قلبي و ديگر بيماري هاي مرتبط با پيري محافظت مي
كند. مقدار منيزيوم، كلسيم، ويتامين A و پتاسيم تربچه بالاست و اين عناصر
خواص ضدعفوني كنندگي و ضدباكتريايي به آن داده است. تربچه همچنين منبع خوبي
از فيبرهاست كه عملكرد روده ها را تسهيل مي كند. طعم تند تربچه به خاطر
گوگرد است كه اشتها و گوارش را تسهيل مي كند. برگ هاي آن نيز خوراكي است و
مي توان آنها را در تركيب انواع غذاها به كار برد.