شفا آنلاين-فیبر هویج با افزایش ترشح بزاق دهان، موجب رفع بوی بد دهان می شود.
به گزارش شفا آنلاين،دکتر زمرد پدرامی متخصص دهان ودندان گفت: مصرف هویج، سیب، کرفس و جویدن گیاهانی مانند برگ رزماری، زیره،
اکالیپتوس، ترخون، نعنا و گشنیز شیوه مؤثری برای رفع بوی نامطبوع دهان است.
وی تصريح کرد: فیبر هویج، سیب و کرفس با افزایش ترشح بزاق دهان، موجب رفع بوی بد دهان میشوند.
این
متخصص افزود: از سویی دیگر، اگر خوراکیهای فیبردار، بعد از غذای اصلی
مصرف شود، پلاک باکتریایی دندان را به طور کامل از بین میبرد و مثل یک
مسواک طبیعی عمل میکند.
پدرامی اظهار داشت: همچنین باکتریهای فعال
و مفید ماست به طور مستقیم برفعالیت باکتریهای بد دهان تأثیر میگذارد و
مانع از ایجاد بوی نامطبوع میشود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف آسیاب
شده و محلول برگ رزماری، زیره و اکالیپتوس، ترخون، نعنا و گشنیز بعد از
غذا، به هضم بهتر کمک مؤثری میکند.