به گزارش شفا آنلاين،نخود یکی از موادغذایی است که از دیدگاه طب سنتی ایران هم حالت غذایی و هم حالت دارویی دارند و جنبه غذایی بودن آن بیشتر از حالت دارویی آن است.
خواص نخود
-نخود گرم و خشک است.
-در بین حبوبات پس از گندم دارای جایگاه عمدهای در تغذیه انسان داراست.
- محسن ناصری متخصص طب سنتی معتقد است که نخود قوای جنسی و جسمی را افزایش میدهد و برای افرادی که دچار ضعف هستند یا دوران نقاهت را میگذرانند, غذای مفیدی است.
- نخود آب یکی از غذاهای سنتی ایران است که ارزش غذایی آن از عدسی بیشتر است، به این صورت که نخود با مقدار لازم و دلخواه را همراه با آب کاملاً پخته شود، میتوان کمی گوشت مرغ نیز با گوشت گوسفندی و پیاز به آن اضافه کرد و در انتهای پخت کمی ادویه مانند دارچین, زعفران, زیره و ... به آن اضافه شود. نخود آب یک غذای فوق العاده مفیدی است.
-نخود نرم کننده شکم است.
-نخود مقوی حرارت غریزی است.
-نخود تقویت کننده ریه است.
-نخود غذائیت زیادی داراد.
-نخود خون صالح تولید میکند.
-نخود چاق کننده بوده و اشتها را تقویت میکند.