شفاآنلاین_اسفناج منبعي سرشار از آهن، ويتامين ها و مواد معدني است که به ندرت در غذاهاي ديگر يافت مي شود.
به گزارش شفاآنلاین،به طوري که در ۱۸۰ گرم اسفناج پخته شده، 6/43 ميلي گرم آهن وجود دارد، اين مقدار نسبت به ديگر منابع گياهي و حيواني آهن، بسيار چشمگير است.
اسفناج منبعي سرشار از آهن، ويتامين ها و مواد معدني است که به ندرت در غذاهاي ديگر يافت مي شود. به طوري که در ۱۸۰ گرم اسفناج پخته شده، 6/43 ميلي گرم آهن وجود دارد، اين مقدار نسبت به ديگر منابع گياهي و حيواني آهن، بسيار چشمگير است.
یک متخصص تغذيه مي گويد: با مصرف اسفناج از بيماري هايي از قبيل پوکي استخوان، بيماري هاي قلبي، سرطان روده و بيماري هاي مفصلي مي توان پيشگيري کرد .
وي با بيان اينکه براي حفظ خواص و مواد مفيدي که در اسفناج وجود دارد، نبايد آن را آب پز کرد ، مي افزايد: قرار دادن طولاني مدت اين سبزي درون آب، هنگام شست و شو يا پختن آن در آب، موجب از بين رفتن خواص مفيد و ويتامين هاي آن مي شود، بنابراين بهترين راه حل آن است که اسفناج را تفت دهيد .
الودکتر