در این مطالعه همچنین با این ایده مخالفت شد که انجام کارهایی همچون مطالعه کردن پیوسته و مکرر و تماشا کردن تلویزیون از فاصله نزدیک موجب بروز نزدیک بینی میشود.
«کارلا زاندیک» نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه دولتی اوهایو گفت: تاکنون این باور وجود داشته که مطالعه کردن پیوسته و تماشا کردن تلویزیون از فاصله نزدیک یکی از دلایل بروز نزدیکبینی است یا حداقل یکی از فاکتورهای خطرزا به حساب میآید. اما در این بررسی هیچ ارتباطی در این خصوص مشاهده نشد.
عارضه نزدیک بینی از دوران کودکی شروع میشود و از هر سه فرد بزرگسال یک نفر مبتلا به این اختلال است و به این مفهوم است که فرد روی اشیاء و فواصل دور تمرکز ندارد. این افراد علاوه بر آنکه لازم است برای شفاف دیدن از عینک استفاده کنند بیشتر در معرض ابتلا به جداشدگی شبکیه و آب سیاه هستند.
در این بررسی که با حضور 4500 کودک انجام گرفت، مشخص شد: تعداد 414 نفر از آنان در طول دوره مطالعه به عارضه نزدیک بینی مبتلا شدهاند. «کارلا زاندیک» و تیم تحقیقاتیاش به ارزیابی 13 فاکتور خطرزا در وقوع نزدیک بینی پرداخته تا روشی قابل اطمینان را برای پیش بینی احتمال بروز آن بدست آورند.
به نقل از ساینس دیلی، به گفته این تیم تخصصی یکی از فاکتورهای خطرزای مهم در بروز این عارضه در کودک ابتلای پدر و مادر به نزدیک بینی است. همچنین ناسازبینی بهترین روش پیش بینی کننده در کودکان است تا احتمال ابتلای آنان به این عارضه در دوران نوجوانی ارزیابی شود.