سایت هلثدی نیوز به نقل از مرکز تخصصی «سلامتغذا» برای منجمد کردن موادغذایی پخته نکات زیر را توصیه میکند:
- از یک دماسنج استفاده کنید تا مطمئن شوید که دمای فریزر، منهای 17.7 درجه سانتیگراد یا سردتر است.
- باقیمانده غذاهای پخته شده را که قصد دارید در فریزر نگهداری کنید حداکثر ظرف دو ساعت منجمد نمایید تا از رشد باکتریها جلوگیری شود.
- برای شل کردن یخِ غذای منجمد هرگز آن را مستقیم روی کانتر آشپزخانه قرار ندهید چون این روش سرعت رشد باکتریها را تشدید میکند و بنابراین بهتر است که برای باز کردن یخ از کمی قبل اقدام کنید.