کد خبر: ۵۶۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - 2015April 03
شفا آنلاین:پزشکان در بررسی جدید خود نسبت به مصرف شیر خام و افزایش 100 برابری احتمال ابتلا به بیماری‌های ناشی از مواد غذایی هشدار دادند.

به گزارش شفا آنلاین ، پزشکان با بیان اینکه در سال‌های اخیر مصرف شیر خام به جای شیر پاستوریزه رونق بیشتری یافته، اظهار کردند: شیر خام موجب بروز بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی می‌شود که می‌توان به اسهال، استفراغ، تب و دل درد اشاره کرد. همچنین در موارد جدی‌تر امکان بروز نارسایی کلیوی یا مرگ هم وجود دارد.

محققان آمریکایی معتقدند: خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از مواد غذایی که از خوردن شیر خام بوجود می‌آید 100 برابر بیش از مصرف شیر پاستوریزه است.

مصرف کنندگان شیر خام بر این باورند: این نوع شیر حاوی میزان بالاتری از آنتی‌بادی، پروتئین و باکتری نسبت به شیر پاستوریزه است و در برخی از افراد احتمال آلرژی و عدم تحمل لاکتوز را کاهش می‌دهد.

به گزارش شفا آنلاین ، با این وجود پزشکان در مطالعات جدید خود مشاهده کردند: آلوده کننده‌های میکروبی در شیر خام وجود دارد که می‌تواند موجب بروز بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی شود و برای زنان باردار، کودکان و افراد مسن خطرناک‌تر است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: