کد خبر: ۵۶۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۴ - 2015March 25
شفا آنلاین:یکی از مشکلاتی که در ایام نوروز افراد نگران آن هستند، نحوه‌ی نگهداری میوه و آجیل است که باید توجه فراوانی به آن شود.
به گزارش شفا آنلاین - مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه گفت: همان طور که می‌دانید برای جلوگیری از پلاسیدگی و له شدن ، میوه را در یخچال نگهداری می‌کنند و برای جلوگیری از گرد و غبار روی آجیل را می‌پوشاند. 

وی ادامه داد: میوه‌هایی مانند پرتغال و سیب به علت پوشش ضخیم مناسب تر است و حتی در سیب با اینکه پوست آن چروک می‌شود ولی هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

کیمیاگر  بیان کرد: بنابراین افراد باید به سطح میوه دقت کنند که لک و یا حتی زیاد از حد نرم نباشد. 

وی اظهار کرد: در حالی که سایر محصولات تاریخ مصرف دارند ولی متاسفانه آجیل ها تاریخ مصرف ندارند. بعضی از افراد آجیل های خود را در فریزر نگهداری می‌کنند که باعث می‌شود طعم اولیه خود را از دست دهند و بوی ناخوشایندی داشته باشد. 

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: بنابراین بهتر است افراد به اندازه، میوه و آجیل تهیه کنند و دقت زیادی در خرید داشته باشند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: