شفا آنلاین:عبداللهی گفت: به منظور پیشگیری از سرطان مصرف غذاهای شور را به حداقل برسانید.
به گزارش شفا آنلاین ،زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:
سرطان به دلیل رشد غیر طبیعی و بیش از حد سلولهای بدن ایجاد میگردد و
سومین علت مرگ و میر در کشور ما محسوب میشود همچنین از حدود 35 درصد
سرطانها می توان به وسیله تغذیه مناسب، نگهداری وزن در حد طبیعی و فعالیت
بدنی پیشگیری کرد.
وی با اشاره به عوامل غذایی
افزایش دهنده خطر سرطان افزود: اضافه وزن و چاقی، مصرف چربیهای زیاد و
رژیم غذایی حاوی چربیهای اشباع می تواند فرد را در معرض بیماری سرطان قرار
دهد همچنین مصرف غذاها و نوشیدنیهای داغ و شور، غذاهای نمک سود شده و
مواد غذایی کپک زده در این مسئله تاثیر می گذارد علاوه بر آن مصرف زیاد
افزودنیها و نگهدارندههای مواد غذایی می تواند سبب بروز سرطان شود.
مدیر
دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: افراد به منظور جلوگیری از بروز
سرطان مصرف فیبرهای غذایی را افزایش دهند همچنین کاهش مصرف غذاهای پرچرب و
سرخ کرده در این مسئله موثر واقع میگردد علاوه بر آن کاهش مصرف کنسرو و
غذاهای آماده نیز از بروز سرطان جلوگیری میکند.
عبدالهی
تصریح کرد: به منظور پیشگیری از بروز سرطان، مصرف مواد غذایی شور همچون
ماهی شور و دودی، پنیرشور، چیپس، ترشیهای شور، آجیل شور، سوسیس و کالباس
را به حداقل برسانید و در سر سفره از نمکدان استفاده نکنید.
وی اظهار داشت: همچنین به منظور جلوگیری از بروز سرطان از حرارت دادن بالای روغن و استفاده مجدد از آن خودداری نمایید.