شفا آنلاین:عبدالهی گفت: چربی گوشت و پوست مرغ را قبل از پخت به منظور کاهش وزن جدا کنید.
به گزارش شفا آنلاین،زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:
چاقی یکی از عوامل تهدید کننده سلامتی فرد محسوب میشود و خطر بیماریهای
قلبی و عروقی، سکته مغزی، دیابت نوع 2، برخی از سرطانها و مشکلات استخوانی و
مفصلی را کاهش میهد.
وی افزود: مهمترین علت
چاقی را میتوان پرخوری و زیاده روی در مصرف غذا محسوب کرد البته عوامل
دیگری چون کم تحرکی، عادتهای غذایی نامناسب، زمینههای ارثی و اختلالات
هورمونی در این مسئله تاثیر میگذارد علاوه بر آن عوامل عصبی و مصرف برخی
داروها نیز چاقی را برای فرد به همراه دارد.
مدیر
دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: وجود چاقی در فرد به وسیله
اندازه گیری وزن بدن و چربی آن تعیین میشود به دلیل آنکه برخی افراد مانند
ورزشکاران ممکن است با وجود افزایش وزن، چربی کمی داشته باشند و اضافه وزن
آنها عضلانی محسوب شود.
عبدالهی با اشاره به
توصیههای کاربردی برای اصلاح اضافه وزن عنوان کرد: افراد به مقدار 1 تا 5
کیلوگرم در هفته به تدریج وزن خود را کاهش دهند همچنین به منظور کاهش وزن
از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل استفاده نمایند علاوه بر آن در یک بشقاب
کوچک غذای خود را مصرف نمایند.
وی تصریح کرد:
افراد به منظور کاهش وزن وعدههای غذایی خود را به 6 وعده غذایی تقسیم کنند
همچنین کاهش مصرف غذاهای چرب و شیرین، پرکالری، پرنمک و فیبردار در این
مسئله تاثیر می گذارد علاوه بر آن افراد به منظور کاهش وزن خود از
چاشنیهایی مانند آبلیمو، آبغوره، سرکه و سبزیجات معطر به جای سسهای پرچرب
و نمک استفاده نمایند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه
وزارت بهداشت با اشاره به راه های دیگر کاهش وزن خاطر نشان کرد: جدا کردن
چربی گوشت و پوست مرغ قبل از پخت میتواند به کاهش وزن کمک کند همچنین مصرف
لبنیات کم چرب، دست کشیدن از غذا قبل از سیری کامل و ترک سفره بلافاصله
بعد از آن، همچنین افزایش تحرک بدنی به ویژه پیاده روی روزانه آن هم به مدت
نیم ساعت و پرهیز از گرفتن رژیمهای خیلی سخت، کم کالری و خود سرانه در
هنگام کاهش وزن توصیه میشود.