شفا آنلاین:آجیل و شیرینی جز گروههای چربیزا هستند و افراد به دلیل وقت آزادی که در ایام نوروز دارند به خوردن آنها ترغیب میشوند.
به گزارش شفا آنلاین - پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت:
ایام نوروز چون ایامی است که ما به صورت سنتی به مصرف آجیل و شیرینی رو
میآوریم و از آن جایی که فرد در فصل بهار وقت آزادتری دارد و در نتیجه به
خوردن تنقلات و غذاهای چرب رو میآورد و این مواد به شدت پرکالری هستند و
ما را در معرض چاقی قرار می دهند.
وی افزود:
بنابراین چون میدانیم هم شیرینی و آجیل جزو گروههای چربیزا هستند و در
نوک هرم غذایی قرار می گیرند و به صورت گه گاه مصرف می شوند، در نتیجه
کالریهای زیادی را وارد بدن میکنیم و باعث چاق شدن ما میشود.
فرح
بخش عنوان کرد: توصیهای که ما به این افراد میکنیم این است که اولا
میزان مصرف شیرینی و آجیل را کم کرده و در یکسری از مهمانیها به جای آجیل
از میوه استفاده کنند که هم ویتامین و املاح را دریافت میکنند و هم کالری
کمتری نسبت به آجیل و شیرینی دارد.