کد خبر: ۵۵۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵:۰۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - 2015March 24
شفاآنلاین_مواد غذایی مصرفی در ایام نوروز از آجیل، شیرینی و شکلات گرفته تا انواع میوه و چای هر یک اثرات متفاوتی بر پوست و مو دارند. دکتر ریحانه مهرگان، متخصص پوست و مو می‌گوید با رعایت چند‌ نکته‌ی ساده می‌توان سلامت پوست و مو را در این ایام تضمین کرد.

به گزارش شفاآنلاین،خوردن انواع آجیل به مقدار کم، نه تنها مشکل آفرین نیست بلکه به علت مقادیر زیاد ویتامین و پروتئین موجود در آنها، برای پوست و مو مفید هستند، ولی باید در مصرف آن تعادل را رعایت کرد؛ به ویژه در افرادی که زمینه چاقی دارند، زیرا افراط در مصرف آنها نه تنها موجب افزایش وزن می‌شود بلکه در افرادی که مستعد ابتلا به آکنه هستند، سبب افزایش و تشدید جوش‌های صورت می‌شود.

دکتر مهرگان گفت: مصرف چای کم رنگ به مقدار کم مانعی ندارد ولی نوشیدن چای پررنگ و غلیظ سبب دفع آهن و ریزش مو می‌شود.
همچنین مصرف انواع شکلات علاوه بر افزایش وزن باعث ایجاد آکنه نیز می‌شود. برخی افراد در ایام دید و بازدید به علت افراط در مصرف شکلات، شیرینی و آجیل دچار آلرژی و خارش‌های شدید می‌شوند که بسیار آزار دهنده است.

دکتر مهرگان با تاکید بر اینکه افراط در مصرف مواد آرایشی در طول روز نیز می‌تواند به پوست آسیب برساند گفت: استفاده از انواع کرم پودرها و پنکیک‌ها موجب باز شدن منافذ پوست و تشدید آکنه می‌شوند. همچنین افرادی که پوست چرب دارند، بهتر است از مواد آرایشی فاقد چربی استفاده کنند که مضرات کمتری برای پوست دارد.

در بسیاری از مواقع دیده می‌شود که خانم‌ها در طول ایام عید در رنگ یا دکلره کردن موهایشان افراط می‌کنند که این کار موجب ریزش و خشکی شدید موها می‌شود. دکتر مهرگان در این‌باره گفت: جهت برطرف کردن این مشکل می‌توان از انواع سرم‌ها، نرم کننده‌ها و تقویت کننده‌های مو استفاده کرد.
مصرف مواد طبیعی مانند روغن زیتون و کتیرا نیز برای رفع مشکلات مو که ناشی از رنگ‌کردن و دکلره است، بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود.
همچنین شب زنده‌داری در ایام نوروز علاوه بر ایجاد اختلالات خواب، عوارض سوئی بر پوست و مو نیز دارد.
 
الودکتر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: