شفا آنلاین:فیبر نشاسته هضم نشدنی محسوب میگردد که مصرف آن چربی موجود در غذا را جذب میکند.
به گزارش شفا آنلاین - سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: نان سنگک، میوههای با پوست مانند سیب و خیار از منابع خوب فیبر
محسوب میشوند، همچنین غلات کامل مانند لوبیا، ماش، عدس و نخود در این ردیف
قرار میگیرند.
وی با اشاره به تاثیرات فیبر در
بدن، اظهار داشت: مصرف فیبر میتواند از سرطانهایی مانند سرطان روده بزرگ
جلوگیری کند، همچنین این ماده غذایی در پیشگیری از بیماری دیابت نیز تاثیر
میگذارد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: فیبر
نشاسته هضم نشدنی محسوب میگردد که مصرف آن چربی موجود در غذا را جذب
میکند و هم از بروز بیماری یبوست و سرطانهایی که به دلیل ماندگاری غذا در
روده بزرگ به مدت طولانی ایجاد میگردد، پیشگیری مینماید.