به گزارش شفاآنلاین،میتوان گفت که رنگ غذا چیزی است که ناخودآگاه شما را هدایت میکند که تصمیم بگیرید چه غذایی خوشمزه است یا اینکه چقدر غذا بخورید.
پروفسور ونسینک معتقد است که رنگ نه فقط یک اصل مهم در اشتهاآوری غذاست، بلکه در تعیین این مسئله که چه چیزی و به چه میزانی بخورید هم نقش مهمی ایفا میکند. این بدان معناست که توجه کردن به رنگ غذا میتوند به کنترل وزنتان کمک کرده و باعث شود تصمیمات غذایی درستی بگیرید.
به گفته او، هرچقدر تضاد رنگ بشقاب غذایتان با رنگ غذایتان بیشتر باشد، احتمال اینکه کمتر غذا بخورید بیشتر است. در یک تحقیق، پروفسور ونسینک پی برد داوطلبانی که پاستای سفید با سس آلفردو در یک ظرف سفید برایشان آماده شد، ۱۹ درصد بیشتر از داوطلبانی غذا خوردند که پاستای سفید برایشان در ظرف قرمز سرو شد.