شفا آنلاین:از بین بردن لکههای حاصل از چای، قهوه و شکلات با استفاده از جرم گیری ممکن است.
به گزارش شفا آنلاین - دکتر عبدالجواد رحیم پور، دندان پزشک عمومی
گفت: بلیچینگ اگر به صورت صحیح و منطقی صورت نگیرد مشکلات بسیاری را برای
بیمار بوجود میآورد چون منجر به از بین بردن مینا و آج دندان میگردد.
وی
افزود: ماندگاری بلیچینگ بسته به نگهداری بیمار دارد. استفاده از مواد
غذایی مثل چای، قهوه و شکلات منجر به برگشتن رنگهای تیره بر روی دندان
میگردد که ترجیح داده میشود با یک جرم گیری مناسب و بروساژ رنگ طبیعی به
دندان باز گردد.
وی خاطر نشان کرد: برخلاف عقیدهی برخی از افراد، جرم گیری، مینا دندان را از بین نمیبرد زیرا مینا دندان جنس سختی دارد.
وی
در پایان گفت: هدف ما در هنگام استفاده از جرم گیری از بین بردن مواد
زاید، جرمها و موادی که سخت شدهاند است چون محل خوبی برای رشد میکروب
هاست و منجر به عفونت و پوسیدگی میگردند.