پزشکان در بررسی جدیدی که انجام دادند اطلاعات مربوط به وضعیت سلامت و رژیم غذایی 77 هزار آمریکایی را مورد مطالعه قرار داده و دریافتند افرادی که از رژیم غذایی گیاهی استفاده کرده اند 22 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند. همچنین زمانیکه این رژیم غذایی همراه با مصرف ماهی باشد احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ 43 درصد کاهش مییابد.
«میشل اورلیچ» از دانشگاه لوما لیندا در کالیفرنیا گفت: افرادی که سبزیجات مصرف میکنند نه تنها گوشت کمتری می خورند بلکه از خوردن نوشیدنیهای حاوی کالری، غلات تصفیه شده و مواد قندی نیز پرهیز میکنند.
به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، دکتر «آلفرد نئوگوت» از مرکز درمانی دانشگاه کلمبیا نیز گفت: در رابطه با مکانیزمهای تغذیهای متخصصان نمیتوانند به طور قطع صحبت کنند و این مشکل در رابطه با مطالعات تغذیهای سرطان هم وجود دارد و دقیقا نمیدانیم جزئیات این مکانیزمها به چه صورت است. هر چند آنچه تاکنون مشخص شده تاثیر مثبت مصرف میزان بالایی از میوه و سبزی و خطرات مرتبط با مصرف بالای گوشت قرمز برای سلامتی است.