شفا آنلاین:زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشتها و انواع کبابهایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند.
به گزارش شفا آنلاین - دکتر آزیتا زنهاری متخصص زنان و زایمان
گفت: زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشتها و انواع کبابهایی که
بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند. زیرا که این آلودگی منجر به
سقط جنین و یا اثراتی بر روی مغز جنین میگردد.
وی
افزود: بعضی از باکتریها و آمیبها درون گوشتهای نیمه پخته و تخم
مرغهای عسلی وجود دارد که بهتر است برای استفاده در دوران بارداری بصورت
پخته باشند.
وی در پایان تاکید کرد: سوسیس و
کالباس که جز غذاهای ناپخته محسوب میشوند، جدا از اینکه ذاتاً منجر به
بیماری میشوند تاکید میشود که در دوران بارداری به هیچ عنوان استفاده
نگردد.