کد خبر: ۵۳۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 05
شفا آنلاین:زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشت‌ها و انواع کباب‌هایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند.
به گزارش شفا آنلاین - دکتر آزیتا زنهاری متخصص زنان و زایمان  گفت: زنان باردار از تخم مرغ نیمه خام و گوشت‌ها و انواع کباب‌هایی که بصورت نیمه پخته هستند نباید استفاده کنند. زیرا که این آلودگی‌ منجر به سقط جنین و یا اثراتی بر روی مغز جنین می‌گردد.

وی افزود: بعضی از باکتری‌ها و آمیب‌ها درون گوشت‌های نیمه پخته و تخم مرغ‌های عسلی وجود دارد که بهتر است برای استفاده در دوران بارداری بصورت پخته باشند.

وی در پایان تاکید کرد: سوسیس و کالباس که جز غذاهای ناپخته محسوب می‌شوند، جدا از اینکه ذاتاً منجر به بیماری می‌شوند تاکید می‌شود که در دوران بارداری به هیچ عنوان استفاده نگردد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: