به گفته وی تقویت قلب، اصلاح غذا در درمان بیماریهای قلبی مهم است همچنین شادی موجب تقویت قلب شده و غم، ترس، عصبانیت موجب ضعف قلب میشود؛ مصرف گلاب، عرق بیدمشک، رب انار، رب سیب، آب سیب، مربای سیب، مربای "به" مقوی قلب هستند.
کردافشاری بیان داشت: در مقالات جدید آمده است که در رژیم غذایی بیماران قلبی کمی زعفران اضافه شود چرا که زعفران غذا را به قلب میرساند و این افراد روزی 3تا 4 استکان آب کرفس مصرف کنند.
وی ادامه داد: غذاهای کارخانهای, غذاهای غلیظ مانند ماکارونی, سالاد الویه, بادمجان, پیتزا مصرف نکنند همچنین ورزش سبک داشته باشند و از دم کرده گیاه "مرغ"استفاده کنند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: دم کرده بادرنجبویه, استخودوس, افسنتین, افتیمون از هرکدام 2 گرم با لیمو عمانی, در قوری دم کرده و مصرف کنند.
کردافشاری بیان داشت: مصرف سیاه دانه و عسل مقطع اخلاط غلیظ است؛ البته باید توجه کرد که داروهای شیمیایی را با داروهای گیاهی اختلال دارد و باید داروهای گیاهی با کمی فاصله مصرف کنند.
وی یادآور شد: شربت جلاب برای بیماران قلبی مفید است به نحوی که یک کیلو شکر را با 3کیلو گلابروی حرارت ملایم گذاشته تا به قوام برسد و با یک گرم زغفران مخلوط شود و موقع مصرف با آب رقیق کرده و بنوشید.
این متخصص طب سنتی افزود: رژیم سیر و لیمو مقطع اخلاط غلیظ است و مواد سوخته را از بدن خارج میکند.(تعداد 30 حبه سیر را پوست گرفته همراه با 5 عدد لیموترش بزرگ یا15 عدد لیمو ترش کوچک که هسته های آنها را خارج کرده اید،در مخلوط کن ریخته شود. پس از آن که همه محتویات در مخلوط کن له شد؛ 2 لیتر به آن اضافه کرده و مخلوط کنند روی شعله کم بگذارید تا جوش بیاید. با اولین جوش، شعله را خاموش کرده؛ پس از سرد شدن مخلوط، آن را از صافی رد کنید. مخلوط صاف شده را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
کردافشاری خاطرنشان کرد: روزی دو بار و هر بار نصف استکان از عصاره را بعد از غذاهای اصلی مصرف کنند و این عصاره را به مدت سه هفته مصرف شود، احساس جوانی و شادابی بعد از سه هفته بدن احساس میشود و افراد به یاد داشته باشند ؛ بعد از مصرف یک دوره سه هفتهای، 8 روز مصرف دارو را قطع شود؛ سپس دومین دوره مصرف سه هفته ای را اجرا کنند. به این ترتیب یک دوره درمانی، کامل خواهد شد.)
تسنیم