شفاآنلاین_مصرف برخی از ادویه ها علاوه بر خاصیت درمانی فواید زیادی نیز برای سلامتی دارد.
به گزارش شفاآنلاین،دکتر مینا عبدالهی، دانشجوی دکترای متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهرانگفت:
تحقیقات اخیر بر روی ادویه دارچین نشان داده که سوخت و ساز را در داخل سلولها
بهبود میبخشد و قادر است قند خون را کاهش دهد بنابراین در افراد دیابتی بسیار
حیاتی است.
علاوه بر این دارچین چربی خون یعنی تری گلیسرید و کلسترول را
کاهش میدهد و اثرات مفید ضد التهابی و آنتی باکتریال دارد به طوری که بر سیستم
قلبی عروقی و سیستم ایمنی تاثیر مفیدی میگذارد.
وی با اشاره به اینکه اثر
آنتی اکسیدانی این ادویه قادر است بر عوامل مضر محیطی و رادیکالهای آزاد مقابله
کند تصریح کرد: به دلیل همین ویژگی نقش ضد سرطانی داشته و مقدار مصرف آن در طول روز
2-4 گرم است اما دوز بالای آن اثرات جانبی بر سیستم دستگاه گوارش میگذارد و حتی
باعث تحریک لبها و واکنشهای آلرژیک میشود همچنین دارای خاصیت ضد انعقادی است.