کد خبر: ۵۲۳۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - 2015February 20
شفا آنلاین:سیاه شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن برروی منقل سرطان‌زا است.
به گزارش شفا آنلاین-کیمیاگر، متخصص تغذیه  گفت: اگر در هنگام کباب کردن جوجه و گوشت برروی ذغال گوشت و جوجه سیاه شود بله سرطان‌زا است.

وی ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب می‌کنید مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر می‌ریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد می‌کند، ماده و ترکیبات سرطان‌زا را تولید می‌کند.

این متخصص تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات سیاهی روی کباب ایجاد می‌شود و این ترکیبات ایجاد سرطان می‌کند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: