شفا آنلاین:سیاه شدن گوشت و جوجه هنگام کباب کردن برروی منقل سرطانزا است.
وی
ادامه داد: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب میکنید مقداری از چربی گوشت
روی ذغال و خاکستر میریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد
میکند، ماده و ترکیبات سرطانزا را تولید میکند.
این
متخصص تغذیه افزود: یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت فاصله مناسب
بین کباب و ذغال است و همچنین کباب را روی منقل باد نزنیم، زیرا ترکیبات
سیاهی روی کباب ایجاد میشود و این ترکیبات ایجاد سرطان میکند.