کد خبر: ۵۱۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 14
شفاآنلاین-یک فیزیوتراپ بهترین وضعیت بدنی برای مطالعه را نشستن پشت میز مطالعه و تکیه دادن به پشتی صندلی عنوان کرد.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر محمدباقر شمسی اظهار کرد: هنگام قرار گرفتن پشت میز ارتفاع صندلی باید به صورتی باشد که کف پا به راحتی روی زمین قرار گرفته و بین مفصل زانو و ران زاویه 90 درجه وجود داشته باشد.

این دکترای تخصصی فیزیوتراپی عنوان کرد: ارتفاع میز نیز باید بگونه‌ای باشد که با گذاشتن دست زیر چانه، آرنج‌ها بدون اینکه خم شوند تماس معمولی با سطح میز داشته باشند.

شمسی خاطر نشان کرد: صندلی باید بگونه‌ای باشد که بتواند قوس کمر را به‌ خوبی پر کند و بهتر است تکیه‌گاه سر نیز داشته باشد تا بتوان گردن را نیز هر از چندگاهی استراحت داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه توصیه کرد: افرادی که ساعات زیادی را پشت میز مطالعه می‌کنند بهتر است از تخته شیب‌دار بر روی میز استفاده کرده و کتاب خود را بر روی آن قرار دهند، زیرا این تخته موجب می‌شود فشار کمتری به گردن آمده و گردن کمتر خم شود.

وی خاطرنشان کرد: افراد باید به خاطر داشته باشند قرار گرفتن طولانی‌ مدت در هر حالتی برای ساختمان اسکلتی بدن زیان‌آور است و به همین علت توصیه می‌شود افراد هر نیم‌ ساعت یکبار از پشت میز بلند شده و راه روند، زیرا راه‌ رفتن از بهترین استراحت‌ها برای عضلات بدن است.

شمسی افزود: همچنین کشش عضلات بدن به سمت عقب نیز در مواقع استراحت توصیه می‌شود، زیرا با این کار خستگی عضلات تا حدی گرفته می‌شود.

این فیزیوتراپ با هشدار در خصوص مطالعه در حالت خوابیده به شکم، اظهار کرد: این بدترین حالت برای مطالعه است، زیرا فشار زیادی به احشا شکمی، قفسه سینه و ستون فقرات و نیز گردن و کمر وارد می‌شود.

وی افزود: بهترین حالت برای مطالعه قبل از نشستن پشت میز به پشت درازکشیدن است، اما متاسفانه در این حالت امکان استفاده از کامپیوتر یا کتاب وجود ندارد، زیرا دست به سرعت خسته می‌شود اما برای گوش کردن به موسیقی یا مطالب صوتی این حالت توصیه می‌شود.

شمسی خاطرنشان کرد: مطالعه در حالت خوابیدن به پهلو نیز توصیه نمی‌شود، زیرا بدن در وضعیت نامتقارن است و به یک طرف بدن فشار زیادی وارد می‌شود.

ایسنا

برچسب ها: مطالعه ، فیزیوتراپی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: