رئيس سازمان دامپزشکي:
شفاآنلاین-رئیس سازمان دامپزشکی کشورگفت : فرآورده خمیر مرغ کاملاً سالم و بهداشتی است.
به گزارش شفاآنلاین، مهدی
خلج در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه تلاش سازمان دامپزشکی و وزارت
بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تامین امنیت سلامت غذایی مردم است ، افزود :
بار میکروبی خمیر مرغ قبل و پس از تولید آزمایش می شود و چنانچه مورد غیر
بهداشتی مشاهده شود به هیچ وجه مجوز تولید و توزیع برای این فرآورده صادر
نخواهد شد.وی گفت : مرغهای تخم گذار در پایان دوره تولید اقتصادی به
کشتارگاه های صنعتی منتقل می شود و پس از خارج کردن امعاء و احشا ، گوشت
آنها به خمیر مرغ تبدیل می شود و این محصول تحت نظارت کامل بهداشتی و
کاملاً سالم است و مشکلی برای مصرف این فراورده وجود ندارد.رئیس سازمان
دامپزشکی کشور درباره ویروس «کورنا» بیماری حاد تنفسی گفت : این بیماری در
گله های شتر در کشورهای خاورمیانه، امارات و عربستان مشاهده شده است و از
طریق شتر به انسان منتقل می شود.خلج افزود : سازمان دامپزشکی پس از
مشاهده نمونه های شیوع این بیماری از تمام گله های شتر کشور نمونه برداری
کرد و در 3 هزار آزمایش ، ردی از ویروس مشاهده نشده است.
وی گفت : علاوه بر این از تمام گله های شتر که در خطوط مرزی
کشور رفت و آمد می کند نیز نمونه برداری شد که نتیجه آن به کشورهای همسایه
که گله های شتر متعلق به آن کشورها بود ، گزارش شد.رئیس سازمان
دامپزشکی کشور افزود : برای جلوگیری از انتقال ویروس « کورنا » تمام
شترهایی که در نوار مرزی رفت و آمد می کند ، 21 روز قرنطینه می شود و پس
از پایان این مدت مجوز ورود و کشتار را خواهد داشت.خلج گفت : بر اساس
نتایج جلسات نمایندگان سازمان جهانی بهداشت ، سازمان جهانی بهداشت دام ،
سازمان فائو و کارشناسان و مسئولان دامپزشکی کشورهای منطقه مشخص شد بیماری «
کورنا » از شتر یک کوهانه عربی و در عربستان گزارش شده است اما شترهای
بومی کشورمان بر اساس آزمایش های متعدد هیچ موردی از این بیماری را ندارد.وی
افزود : در نتیجه بررسی شترهایی که به صورت قاچاق وارد کشور شده چند مورد
مظنون به بیماری گزارش شده که این شترها 21 روز در قرنطینه است و پس از آن
نتایج قطعی اعلام خواهد شد.واحد مرکزی خبر