«ملیسا مریت» از کالج سلطنتی لندن که سرپرستی این مطالعه را برعهده داشته گفت: مشاهده این نتیجه که مصرف میزان بیشتری از قهوه با کاهش خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم ارتباط دارد موضوعی دور از ذهن نبود چرا که با نتایج بدست آمده در مطالعات پیشین مطابق بوده است.
مریت همچنین افزود: در این بررسی 84 ماده خوراکی و مغذی مورد ارزیابی قرار گرفت که بیشتر مواد غذایی آزمایش شده، ارتباط پیوستهای با خطر سرطان مخاط رحم نداشتند. در این مطالعه نیز رابطه علت و معلولی بین نوشیدن قهوه و کاهش خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم مشخص نشده است.
به نقل از هلث دی نیوز، پزشکان انگلیسی به طور قطع نمیدانند چرا مصرف قهوه خطر ابتلا به این سرطان را کاهش میدهد هرچند این احتمال وجود دارد که قهوه با تغییر در نسبت هورمونها سطح استروژن را در بدن کاهش داده و در نتیجه احتمال ابتلا به سرطان را بکاهد. به گفته پزشکان در صورتی که نسبت بین استروژن و پروژسترون تغییر کند و میزان استروژن بیشتر شود، خطر ابتلا به سرطان مخاط رحم افزایش مییابد.