کد خبر: ۵۰۵۹۶
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 06
شفا آنلاین: چاي ترش، يک نوشيدني قديمي گياهي است که به صورت گرم يا سرد مصرف مي شود. اين چاي از طريق دم کردن گل باميه به دست مي آيد.

به گزارش شفا آنلاین-اين چاي که قرمز رنگ و بدون کافئين است، طعم ترش و بوي مطبوعي دارد.

* براي بيماران قلبي و افرادي که مشکل گردش خون دارند مفيد است.

* سرشار از ويتامين C است که با تقويت سيستم ايمني بدن با سرماخوردگي و عفونت هاي ديگر مقابله مي کند.

* کاهش دهنده فشار خون بالاست، گردش خون را بهبود مي بخشد و ميزان استرس را کاهش مي دهد.

* حاوي آنتي اکسيدان لازم براي بدن مانند اسيد سيتريک و اسيد اسکوربيک است که در محافظت از سلول به بدن کمک مي کند.

* به طور طبيعي، خاصيت ضد ميکروبي و ضدسرطاني دارد و علاوه بر تقويت کردن مکانيزم دفاعي، از بدن در برابر عفونت باکتريايي نيز محافظت مي کند
برچسب ها: کافئين ، خون ، ويتامين
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: