شفا آنلاین:مصرف روزانه و متعادل بادام و گردو با کاهش سطح کلسترول و فشار خون،از بیماریها و آسیبهای مغزی و عصبی تا حد قابل ملاحظهای پیشگیری میکند.
به گزارش شفا آنلاین،محمدکاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود : گسترش بیماریها و آسیبهای مغزی و عصبی، علاوه بر هزینههای جانی، خسارتهای زیادی را نیز برجای گذاشته است.
وی
با اشاره به اینکه میتوان با مصرف برخی از مواد غذایی از بروز مشکلات
مغزی و عصبی پیشگیری کرد،تأکید کرد: مصرف روزانه و متعادل بادام و گردو با
کاهش سطح کلسترول و فشار خون، از بیماریها و آسیبهای مغزی و عصبی تا حد
قابل ملاحظهای پیشگیری میکند.
شفیعی تصریح کرد
:بادام و گردو حاوی مقادیر بالایی از آنتی آکسیدان هستند که علاوه بر کاهش
خطر بیماریها و آسیبهای مغزی و عصبی،میتواند خطر مشکلات قلبی را نیز تا
حدودی کاهش دهد.
وی یادآور شد:اسفناج،کلم،کاهو،حبوبات و انواع ماهی نیز تاثیرات بسیار خوبی در پیشگیری از اختلالات مغزی و عصبی دارند.
شفیعی
خاطرنشان کرد:علاوه بر رعایت الگوهای غذایی، پرهیز از استعمال دخانیات و
مواد مخدر،ورزش کردن و جلوگیری از چاقی و اضافه وزن نیز میتواند خطر
مشکلات عصبی و مغزی را کاهش دهد.