کد خبر: ۴۶۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - 2013July 24
شفا آنلاين -بیماران دیابتی معمولا برای انتخاب یک نوشیدنی مناسب و بی‌ضرر با مشکل روبه‌رو هستند. پزشکان همواره به این بیماران توصیه می‌کنند که آب زیادی بنوشند.
 بررسی‌های اخیر تاکید می‌کند که عدم مصرف آب کافی احتمال بالا رفتن قندخون را تا 30 درصد افزایش می‌دهد. هورمون «وازوپرسین» نیز وظیفه تنظیم جذب آب بدن را برعهده دارد و وقتی بدن آب زیادی از دست می‌دهد، سطح این هورمون افزایش می‌یابد و کبد میزان بیشتری قندخون تولید می‌کند. از سوی دیگر مصرف شیر گاو نیز نه‌تنها به‌دلیل داشتن املاح مفیدی چون کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ویتامین D توصیه می‌شود بلکه این نوشیدنی برای کاهش وزن نیز مناسب است. همچنین شیر بدون چربی یا کم‌چرب یک نوشیدنی عالی برای افراد دیابتی است و می‌تواند فشارخون را نیز کاهش دهد. همچنین بررسی محققان چینی حاکی از آن است که چای سیاه از سطح بالای پلی‌ساکارید برخوردار است و این ترکیب نیز به نوبه خود میزان جذب شکر را کاهش می‌دهد. این متخصصان می‌گویند: نوشیدن چهار فنجان چای در روز خطر ابتلا به دیابت را تا 16 درصد کاهش می‌دهد اما این بیماران باید در مورد مصرف قهوه احتیاط کنند. برخی مطالعات حاکی از آن است که نوشیدن قهوه خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد اما در برخی مطالعات دیگر آمده است که مصرف قهوه به افزایش قندخون در افراد دیابتی منجر می‌شود و لذا در مورد تاثیر قهوه روی این بیماران اطلاعات ضدونقیضی وجود دارد. به گزارش ریدرز دایجست، پزشکان همچنین به این بیماران تاکید می‌کنند که کمتر آبمیوه بنوشند. مصرف مداوم آبمیوه با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم ارتباط مستقیم دارد و به همین دلیل بیشتر مصرف میوه تازه بویژه میوه‌هایی که قند کمتری دارند و همچنین سبزیجات تازه برای این افراد توصیه می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: