کد خبر: ۴۶۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۱۱ دی ۱۳۹۳ - 2015January 01
شفا آنلاین:اگر مبتلا به دیابت هستید، برای کنترل بهتر قند خون خود نان بیات سبوس مصرف کنید.
به گزارش شفا آنلاین-دکتر میترا زراتی، متخصص تغذیه، گفت: بهترین نان برای افرادی دیابتی نان سبوس دار است، چرا که سبوس باعث افزایش زمان تخلیه معده شده و کمتر قند خون دچار نوسانات می‌شود. 

وی در خصوص توصیه به مصرف نان بیات یا کهنه به افراد دیابتی تاکید کرد: هر چه از زمان پخت نان بگذرد، نشاسته‌های آن مقاوم به هضم می‌شوند، بنابراین سریع از معده خارج می‌شوند و قند خون به طور یکباره دچار افزایش نمی‌شود و بهتر قند خون کنترل می‌شود.
برچسب ها: متخصص ، تغذیه ، نان ، سبوس
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: