کد خبر: ۴۶۱۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۰ دی ۱۳۹۳ - 2014December 31
مشاغل سخت و زیان‌آور برای اورژانس 115؛ شاید وقتی دیگر
شفا آنلاين-معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشوراقدامات انجام شده در جهت قرار گرفتن اورژانس پیش بیمارستانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور و همچنین موانع پیش روی تحقق این امر را توضیح داد.

به گزارش شفا آنلاين،دکتر میعادفر در نشستی خبری در پاسخ به سوالی درباره سختی کار پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی، گفت: در مقایسه با اورژانس بیمارستانی که پرسنل مربوطه در محیط بسته و حفاظت فیزیکی خدمات را ارائه می‌دهند اما متاسفانه فعالیت پرسنل اورژانس 115 در محیط تعریف نشده است.

وی افزود: در جهت لحاظ کردن قانون مشاغل سخت و زیان‌آور برای پرسنل اورژانس تلاش‌ها و مکاتبات زیادی انجام دادیم، اما متاسفانه هنوز به جایی نرسیده‌ایم. سیستم‌های بروکراسی مانع تحقق این هدف شده است.

معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور گفت: پرسنل اورژانس مظلوم واقع شده‌اند. در صورتی که مشاغل سخت و زیان‌آور شامل حال آنها شود، تاثیر خوبی در بازنشستگی آنها خواهد داشت.

میعادفر همچنین در پاسخ به ایسنا درباره چکاپ‌های دوره‌ای سلامتی برای پرسنل اورژانس 115 با توجه به حجم کار و همچنین سختی کار آنها، گفت: برنامه‌هایی پیش‌بینی کرده‌ایم که پرسنل اورژانس 115 حداقل درباره چند بیماری شایع از جمله هپاتیت و اچ‌آی‌وی بررسی شوند.

در ادامه دکتر آرمان برزکار، رییس اداره طرح و توسعه اورژانس کشور با اشاره به مشکلات اعتباری و همچنین نیروی انسانی در اورژانس کشور گفت: برای سال 93، 387 میلیارد تومان برای اورژانس پیش بیمارستانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در نظر گرفته شده بود. این بودجه برای اورژانس تهران 52 میلیارد تومان بود و در مجموع اعتباری بالغ بر 439 میلیارد تومان در کل کشور برای اورژانس پیش‌بیمارستانی در نظر گرفته شده بود.

وی افزود: در سال 94 و در لایحه بودجه حدود 593 میلیارد تومان بودجه برای اورژانس پیش بیمارستانی در نظر گرفته شده که نسبت به مجموع اعتبارات سال 93 حدود 35 درصد رشد داشته است.

رییس اداره طرح توسعه اورژانس کشور گفت: عمده مشکل ما به توسعه پایگاه‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی اعم از جاده‌ای و شهری در سراسر کشور مربوط می‌شود. به همین دلیل مجبوریم در برخی شهرها پایگاه‌ها را به صورت استیجاری یا کانکس مستقر کنیم.

برزکار در این باره افزود: مشکل دوم ما تامین نیروی انسانی است. در مجموع هم در زمینه توسعه پایگاه‌ها و هم تامین نیروی انسانی با مشکل جدی روبه‌رو هستیم. نسبت به برنامه‌های پیش بینی شده، 653 پایگاه اورژانس 115 عقب هستیم. از نظر نیروی انسانی نیز باید 24 هزار و 741 نیرو داشته باشیم اما در حال حاضر به لحاظ عملیاتی از 11 هزار و 694 نیرو برخورداریم. به این ترتیب جهت نگهداشت نیروها به 7500 نیروی جدید و جهت توسعه نیز به 7500 نیروی دیگر نیازمندیم.




ایسنا





نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: