شفاآنلاین-مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از والدین خواست ذائقه کودکانشان را به مصرف غذاهای کم نمک عادت دهند.
به گزارش شفاآنلاین،درمان
و آموزش پزشکی؛ دکتر شهرام رفیعی فر در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک
با اشاره به این که روزانه هر ایرانی310 گرم نان که معادل10کف دست است مصرف
می کند، گفت: با این 310 گرم نان مصرفی در روز، پنج گرم نمک با نان دریافت
می شود. وی مضرات «نمک» را همچون مضرات «سم» معرفی و اضافه کرد: از
آنجا که کودکان به انتخاب والدین توجه می کنند بنابراین لازم است که
والدین در انتخاب خود دقت کنند و مصرف نمک در کودکان را کاهش دهند تا ذائقه
آنان به غذای کم نمک عادت کند.مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: حتی در آب و کیک و شیرینی هم مقداری سدیم (نمک) وجود دارد.واحد مرکزی خبر