شفا آنلاین:مواد غذایی در طول امتحانات باید به گونهای طراحی شود که تمام مواد اصلی را به بدن برساند.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر محمد تقی انوشه متخصص تغذیه
گفت: مصرف مواد غذایی در فصل امتحانات باید منظم باشد، مواد غذایی که باعث
انرژی آنی میشود اما منبع انرژی را از بدنشان خارج میکنند داده نشود.
وی افزود: مواد غذایی باید به گونهای طراحی شود که تمام مواد اصلی را به بدن برساند و مواد پروتئینی در آن حذف نشود.
وی
خاطرنشان کرد: مواد غذایی شیرینی که انرژی را به سرعت از بدن آزاد میکنند
و بدن را دچار کمبود انرژی میکنند به هیچ عنوان داده نشود.