شفاآنلاین-گیاه دارویی ضددیابت استویا در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری از سوی یک شرکت دانش بنیان استان اردبیل عرضه شد.
به گزارش شفاآنلاین،استویا گیاهی است که در هر فرآورده ای که برای شیرین کردن آن از شکر استفاده می شود کاربرد دارد.سارا
قهرمان زاده تولید کننده این گیاه دارویی درخصوص مزایای این گیاه افزود:این گیاه هم جنبه دارویی دارد و
هم می توان در انواع کیک و شکلات استفاده کرد.قهرمان زاده ادامه
داد:این کیاه که بومی آمریکای جنوبی است و اکنون در استان های آذربایجان
شرقی، اردبیل، اصفهان و مازندران از طریق کشت بافت گیاهی (آزمایشگاه) تولید
می شود.وی بیان کرد:این گیاه دارویی را بیماران دیابتی و افرادی
که می خواهند وزن کم کنند و در عین حال از خوردن غذاهای شیرین، دسر، کیک و
شکلات محروم هستند می توانند استفاده کنند.وی درخصوص مزایای استویا
نسبت به شکر و سایر محصولات رژیمی گفت: این محصول صددرصد ارگانیک بوده و
برعکس شکر روی میزان قند خون و انسولین تاثیر ندارد و کاملا طبیعی است و
خطر سرطان زایی ندارد.وی بیان کرد:این محصول صددرصد بدون کالری است و می تواند به عنوان شیرین کننده در کارخانجات نوشابه سازی مورد استفاده قرار گیرد.قهرمان
زاده درخصوص خواص دارویی این محصول افزود: استویا می تواند جایگزین قند
برای بیماران دیابتی، کاهنده فشار خون، جلوگیری از سرطان ناشی از مصرف
شیرین کننده های شیمیایی، جلوگیری از پیری زودرس، عدم پوسیدگی دندان، بهبود
سوزش معده، ضد سرماخوردگی و خستگی، ترمیم التهاب لثه، ضد باکتری باشد.
ایرنا