شفا آنلاین:نوشیدنی زرشک، زعفران و عناب جانشین نوشابههای مضر خواهد شد.
وی افزود: در نوشیدنیهای زرشک، زعفران و عناب از فرمولاسیون شیرین استفاده نمیشود.
اما
تمام ویژگیهای نوشابه را از نظر طعم دارد. همچنین هیدروژنهای موجود در
این نوشیدنیها خاصیت نگه داری و سلامت بخشی آنها را افزایش می دهد.
عضو
هئیت علمی پژوهشگاه مواد و صنایع غذایی ادامه داد: نوشیدنیهایی چون
زرشک، زعفران و عناب نسبت به نوشیدنیهای مضر، بهتر است و امکان تغییر طعم
در این نوع نوشیدنیها وجود دارد.
رافع تصریح
کرد: مرحله تحقیقاتی تولید نوشیدنی زرشک، زعفران و عناب در پژوهشگاه مواد و
صنایع غذایی انجام شده است و تجاری سازی تولید این نوشیدنیها صورت می
گیرد این نوشیدنیها برای اولین بار تولید شده و سعی میکنیم تولید نوشیدنی
زرشک، زعفران و عناب را در مقیاس صنعتی تولید و عرضه نماییم.