کد خبر: ۴۳۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - 2014December 06
شفا آنلاين-همه ما استرس را تجربه کرده ايم. در اين شرايط ضربان قلب افزايش پيدا مي کند و کف دست دچار تعريق مي شود. بعضي از عادت ها، باعث افزايش استرس مي شود، عادت هايي در شيوه خوردن، نوشيدن، خوابيدن و حتي در برخورد با ديگران ممکن است باعث تشديد استرس شود.

به گزارش شفا آنلاين، از جمله اين موارد مي توان به نمونه هاي زير اشاره کرد:


مصرف زياد کافئين

مصرف چندين فنجان قهوه در روز ممکن است باعث تحريک بيش از حد فرد شود و اضطراب وي را افزايش دهد. بنابراين مصرف نوشيدني هاي کافئين دار را به حداقل برسانيد.

بيان گلايه ‌مندي

گاهي لازم است با دوست خود بنشينيد و تمامي ناراحتي خود را براي او بازگو کنيد اما بهتر است صحبت هاي خود را خلاصه کنيد. به ياد داشته باشيد، اگر تنها درباره موارد منفي صحبت کنيد و به اين موضوعات بينديشيد، دچار استرس بيشتري خواهيد شد. در هر صورت بهتر است که وقتي گلايه خود را مطرح مي کنيد، ديگر پرونده مشکلتان را به طور کامل ببنديد.

- ذهن خود را با موضوعاتي که نمي توانيد آن را تغيير دهيد، مشغول مي کنيد:

بايد قبول کنيم که بسياري از موضوعات را نمي توان تغيير داد، انگشت گذاشتن روي اشتباهات هم مشکلي را برطرف نمي کند. نگراني درباره موضوعاتي که نمي توانيد آن را تغيير دهيد، فايده اي ندارد؛ بنابراين بهترين کار، فراموش کردن آن است.

- مواد غذايي ناسالم مي خوريد:

گاهي، استرس باعث مي شود به خوردن هله هوله تمايل پيدا کنيد. اما اين کار مي تواند وضعيت جسمي و ذهني شما را بدتر کند. بنابراين در صورتي که هوس خوردن کرديد مواد غذايي سالم را انتخاب کنيد.

- اولويت بندي نمي کنيد:

گاهي متوجه مي شويد که بايد کار بيشتري از آن چه تصور مي کرديد، انجام دهيد؛ نگران نباشيد نفس عميق بکشيد و سپس بر اساس اولويت، کارها را فهرست بندي کنيد. يک مورد را انتخاب و کار را شروع کنيد تا تمامي کار به پايان برسد.

به ياد داشته باشيد، انجام دادن چند کار با هم، نتيجه مطلوبي نخواهد داشت.

- خواب کافي نداريد:

کمبود خواب باعث بي حالي، بدخلقي و ... مي شود. با داشتن خواب کافي روزانه، از اين مشکلات پيشگيري مي کنيد.

- تحليل کردن بيش از حد رفتار خود و ديگران

آيا تابه حال شده است که ساعت ها پس از صحبت کردن با فردي، نگران باشيد که شايد حرف نادرستي گفته باشيد، يا اين که شايد بهتر بود جمله مناسب تري مي گفتيد، يا اين که شايد باعث ناراحتي آن فرد شده ايد، يا فرصت پيشرفت را از دست داده ايد و ... ؟ يا بهتر است نسبت به پاسخ او واکنش نشان مي داديد؟مطمئن باشيد شما تنها کسي هستيد که متوجه اين ريزه کاري هاست. تحليل کردن اين موارد باعث افزايش استرس مي شود.

- ورزش نمي کنيد:

زماني که مشغله زيادي داريم، سعي مي کنيم برخي از کارها را حذف کنيم؛ اولين برنامه اي که اغلب حذف مي شود، ورزش است. در حالي که مي توانيد با انجام دادن ورزش هاي سبک قبل از خواب، استرس را از خود دور کنيد و خواب خوبي داشته باشيد.

- برنامه ريزي نداريد:

يک روز تنها ۲۴ساعت است اما گاهي وظايفي بيشتر از آن چه مي توانيم بر عهده مي گيريم. در اغلب موارد پس از به عهده گرفتن مسئوليت زياد متوجه مي شويم که از عهده انجام آن بر نمي آييم. بنابراين بهتر است از قبل برنامه ريزي کنيم تا بدانيم طي روز چه چيزي در انتظار ماست.

- تمايل داريد همه کارها را خودتان انجام دهيد:

آيا تصور مي کنيد براي اين که کاري را به نحواحسن انجام دهيد، حتما خودتان بايد آن را بر عهده بگيريد؟ اين کار باعث مي شود تحت فشار قرار گيريد. اجازه دهيد ديگران به شما کمک کنند تا از استرس شما کاسته شود.

- روي بدي ها تمرکز مي کنيد:

روزهاي خوب و بد مي آيد و مي رود. اما افراد مضطرب تنها روي نکات منفي تمرکز مي کنند و نکات مثبت را ناديده مي گيرند. سعي کنيد نيمه پر ليوان را ببينيد و اميد و شادي را جايگزين غم و نگراني کنيد.

- کارها را پشت گوش مي اندازيد:

اين کار اضطراب را افزايش مي دهد. بنابراين با برنامه ريزي صحيح از بروز اضطراب پيشگيري کنيد.

- عجول هستيد:

افراد مضطرب به قدري در انجام دادن کارهاي خود دچار استرس مي شوند که از لذت بردن فعاليت هاي خود محروم مي شوند.

لازم است سرعت انجام کارها را کمي کم کنيد تا از انجام آن لذت ببريد.





خراسان




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: