کد خبر: ۴۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - 2014December 05
شفا آنلاین: عضو هیأت مدیره بانک مسکن با بیان اینکه در ۶ ماه نخست سال جاری، ۹۱ درصد تراکنش‌ها در بانک‌ها غیرحضوری بوده است، گفت: در آینده نزدیک بانک‌ها از حالت تراکنش حضوری خارج و به مرکز شخصی‌سازی و مشتری‌مداری تبدیل می‌شوند.

به گزارش شفا آنلاین، محسن عزیزی در نخستین جشنواره وبلاگ نویسی بانک مسکن گفت: در حال حاضر از هر هزار نفر 4 نفر با اینترنت در ارتباط هستند و این عدد در سال 2015 از هر هزار نفر به 40 نفر در سطح جهان می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه 54 درصد جمعیت ایران کاربر اینترنت هستند، در ادامه افزود: رشد کاربران اینترنت بسیار بالا است، به طوری که در 20 سال آینده این رشد چندین برابر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بعد از حضور اینترنت رسانه ها متحول شده و حضور رسانه های دیجیتال پررنگ تر شد، اظهار داشت: فن‌آوری در ایران رشد خوبی داشته و در سالهای آینده این رشد افزایش چندین برابر خواهدشد.

عزیزی با اشاره به اینکه زمانی بود که در تولید محتوا با مشکل مواجه بودیم اما اکنون با دسترسی آسان به اینترنت و وجود رسانه های دیجیتال این مشکل محدود شده است گفت: باید دید بروز رسانه های دیجیتالی در اینترنت چه بلایی بر سر صنعت بانکداری اورده است.

عضو هیات مدیره بانک مسکن با تاکید بر اینکه یک زمانی بود که وقتی می خواستیم خدمات بانکی انجام دهیم، باید به شعبه مراجعه می کردیم، گفت: در شش ماه اول سال جاری، 91 درصد از تراکم تراکنشها غیرحضوری بوده و اغلب آنها با استفاده از اینترنت بانک و موبایل بانک رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه بانکها در فضای رسانه های دیجیتال به نسبت نظارت بیشتری دارند و با یکدیگر تعامل بهتری خواهند داشت، گفت:حجم اطلاعات تولید شده در دنیا اگر قبلا هر دو ماه یکبار اتفاق می‌افتاد، امروزه هر روز دو برابر می‌شود و در چند سال آینده هر ثانیه چهار برابر می‌شود.

عزیزی ادامه داد: در آینده‌ای نزدیک بانکها از حالت تراکنش حضوری خارج می‌شوند و به مرکز شخصی‌سازی و مشتری‌مداری تبدیل می‌شوند.

عزیزی خاطر نشان کرد: ایران سال 84 نهمین کشور دارای وبلاگ نویسی بود و بیش از 700 هزار وبلاگ در فضای مجازی کشور ایران وجود داشت و در سال 84 رتبه ایران در این بخش برابر با کشور کانادا بود.

به گفته وی، جشنواره وبلگ نویسی که با حضور 188 نفر شرکت کننده برگزار شد با هدف ترویج فرهنگ و مهارتهای الکترونیکی در راستای توسعه شهروند الکترونیک است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: