کد خبر: ۴۲۸۷۷
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - 2014December 04
شفا آنلاین:بتاکاروتنی که در هویج دیده می‌شود ضد سندروم متابولیک قلبی – عروقی و سرطان است.
به گزارش شفا آنلاین-سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: مغزهای خوراکی به دلیل ویتامین E و انتی اکسیدانی که در آن‌ها وجود دارد احتمال ابتلا به سندروم‌های متابولیک قلبی و سرطان را کاهش می دهد.

وی افزود: ویتامین E موجود در مغزها، رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برد و از این طریق ضدسندروم متابولیک قلبی و سرطان عمل می‌کند همچنین ویتامین C موجود در مرکبات نیز در این مسئله تاثیر می‌گذارد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: بتاکارتنی که در هویج دیده می‌شود نیز ضد سندروم متابولیک بیماری قلبی و سرطان است همچنین تمام مواد غذایی که در آن آنتی اکسیدان وجود دارد هم در این مسئله تاثیر می‌گذارد.

صفوی تصریح کرد: فیتوکلینال‌هایی که در سبزی‌های رنگی مانند فلفل دلمه‌ای است آنتی اکسیدان‌های قوی که در آنها به چشم می‌خورد ضد سندروم های متابولیک قلبی – عروقی و سرطان محسوب می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: