کد خبر: ۴۲۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - 2014December 04
شفا آنلاين-نوشیدن چای و آب‌پرتقال می‌تواند خطر ابتلا به سرطان تخمدان در زنان را تا یک‌سوم کاهش دهد.

به گزارش شفا آنلاين، به نقل از سایت «دیلی میل»، یک تحقیق مفصل 30 ساله نشان داد، مواد موجود در چای و مرکبات می‌تواند از انسان برابر این بیماری محافظت کند.


از سرطان تخمدان بانام قاتل خاموش هم یاد می‌شود چون معمولاً دیرتر از آنکه بتوان درمانش کرد، تشخیص داده می‌شود.


دانشمندان دانشگاه «ایست آنجلینا» در انگلیس با بررسی اطلاعات مربوط به 171 هزار و 940 زن 25 تا 55 ساله متوجه شدند، کسانی که میوه‌های سرشار از آنتی‌اکسیدانی به نام «فلاوونویدس» می‌خورند – آنتی‌اکسیدانی که در چای، سیب و مرکبات وجود دارد- کمتر از بقیه در معرض تومورهای تخمدان هستند.


آن‌هایی که چای می‌خوردند تا 31 درصد و آن‌هایی که زیاد آب مرکبات -به‌خصوص پرتقال- می‌خوردند تا 21 درصد کمتر در معرض این بیماری بودند.


نتیجه این تحقیق در «American Journal of Clinical Nutrition» منتشرشده است.




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: