به گزارش شفا آنلاين،دیالوگی تکراری و آشنا که در اعتراض به فراموشی و مشغلههای متعددی که این
روزها با آن مواجه هستیم شنیده میشود، بنابراین اگر شما هم مثل ما با
چنین مشکلاتی مواجه هستید بهتر است،نگاهی به گفتههای دکتر حمیدرضا
کثیری،متخصص تغذیه و رژیم درمانی داشته باشید چرا که به اعتقاد او مصرف
کاکائوی داغ با محافظت از سلولهای مغزی، میتواند خطر ابتلا به
آلزایمر،فراموشی و آسیبهای مغزی را کاهش دهد.
این متخصص تغذیه، آنتی اکسیدانهای موجود در کاکائوی داغ را عاملی برای مصون ماندن سلولهای مغز از عوارض استرس میداند و میگوید: علاوه بر مصرف کاکائوی داغ، مصرف میوهها و سبزیهای تازه بویژه اسفناج، کلم، کاهو و انگور به عملکرد بهتر سیستم مغزی و کاهش خطر بیماریهای مغزی می انجامد.